Dying Light 2

Vásárolj promóciós terméket!Dying Light 2

Debrecen

+3652430758

4029 Debrecen, Csapó utca 80.
Csapó utcai üzletsor

Tovább

Debrecen

+36302595840

4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 6.
ALDI-val szemben, Délibáb Üzletház mellett

Tovább

Karcag

+3659300484

5300 KARCAG, SZT. ISTVÁN SGT. 17. BHG üzletsor
karcag@armacomp.hu
Fax: +3659300484

Tovább

Törökszentmiklós

+3656334378

5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7. Rossmann oldalában

torokszentmiklos@armacomp.hu

Tovább

Kategóriák

Keresés

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervízelte első számítógépét :)
Számítógép szervíz

Számítógép szervízA számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervízelte első számítógépét :)
 
A technika fejlődésével pedig nemhogy csökkent volna, de nőtt a szervízigény, hiszen egyre több és bonyolultabb eszköz jelent meg az informatikai piacon: a több lehetőség pedig több hibát is rejt! A tapasztalatunk is így nő folyamatosan: már több, mint 15 éve forgalmazunk és javítunk számítástechnikai eszközet az egértől, a winchesteren át, a monitorig - magyarul mindent, ami számítástechnika!
 
Néhány tipikus szervízmunka, amelyeket végzünk a teljesség igénye nélkül:
 
- Szoftverek beállítása, operációs rendszerek telepítése

talán nem kell senkinek bemutatni, milyen egy operációs rendszer összeomlása, milyen az, amikor egy apróság miatt nem indul a program, de már használni kellene. Erre megoldás a szoftveres hibaelhárítás. Néha egy perc, néha több óra: mindig függvényében a feladatnak, de szinte mindig, minden megoldható.
  - Hardver elemek bővítése, cseréje

fejleszteni kell, mert gyenge már; elromlott, így az egész nem működik: rendszeresen előforduló események. Egy-egy hardver elem gyenge teljesítménye, hibája miatt az egész számítógép működése bizonytalanná válhat (leggyengébb láncszem effektus). Itt jövünk mi a képbe, hogy Önnek ne legyen ezzel gondja.
- Notebook javítása

törött kijelző, hibás GPU, leszakadt töltő csatlakozó, és még sorolhatnánk. Ezen munkák sem fognak ki rajtunk, hiszen a forrasztóállomás, a forrasztópáka, és minden más eszköz is rendelkezésre áll az ilyen hibák javítására. A több száz elvégzett BGA forrasztás, a több száz kicserélt kijelző, a több száz töltőaljzat forrasztás tapasztalata mind azt mutatja, hogy ami elromolhat, az el is romlik - de meg lehet javítani.
 
- Vírusirtás

amelyik számítógép az internetre csatlakozik, az - megfelelő védelem híján - biztos, hogy vírusos lesz! Inkább a megelőzés a fontos, de ha már megtörtént a baj, akkor sem érdemes azért kidobni a gépet, vagy adatvesztést kockáztatva küzdeni a helyreállítással. Bízza ezt ránk, szakemberekre!
- Internet, hálózati eszközök beállítása, konfigurálása

gyakorlatilag lassan alapkövetelmény, hogy legyen elérhető internet egy családban. Ezt a hozzáférést viszont most már meg kell osztani: számítógép, notebook, tablet, mobiltelefon. Csak egy-két eszköz, amely lassan internet nélkül semmit nem ér. Felmérjük, hogy mire van szükség, eszközt ajánlunk, és szükség esetén - akár a helyszínen - konfiguráljuk, hogy senki ne maradhasson a világháló nélkül!
 
  - Nyomtatók javítása

régi eszköz, nem vén eszköz. Na, ez teljesen nem igaz az informatikában, de ettől még egy-egy régi bútordarab néha sokkal hatékonyabb, mint a legújabb csodák! Minek is új eszköz, ha a régi működik. De mi van, ha nem? Akkor sem biztos, hogy nem éri meg megjavítani a célszerszámot, ami ráadásul bőven elég arra a munkára, amire használták és használni szeretnék! Görgők cseréje, elektronikai hiba, nyomtatófej hiba, stb. Sorolhatnánk napestig!
- Adatmentés

akár céges, akár magán, az adat mindig fontos! Legyen akár szerződés, e-mail vagy az esküvői fotó, egyaránt értékes adat, így lementeni mindenképpen szükséges időnként! Külső adathordozóra, másik winchesterre, felhőbe: mindenhova lehet - és szükséges - mentést készíteni, még ha meg is hibásodott az adott készülék. Ebben állunk rendelkezésére!

 
 

Termék ajánló

termék

DELL NB Vostro 2521

15.6 HD, Intel Core i3-3227U 1.9GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMd Radeon HD 7670 1G, Ubuntu Linux, 6 cel
125 000 Ft
termék

DELL NB Vostro 2521

15.6 HD, Intel Core i3-3227U 1.9GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMd Radeon HD 7670 1G, Ubuntu Linux, 6 cel
125 000 Ft
termék

DELL NB Vostro 2521

15.6 HD, Intel Core i3-3227U 1.9GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMd Radeon HD 7670 1G, Ubuntu Linux, 6 cel
125 000 Ft

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Megértettem
Az armacomp.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon, akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk