Dying Light 2

Vásárolj promóciós terméket!Dying Light 2

Debrecen

+3652430758

4029 Debrecen, Csapó utca 80.
Csapó utcai üzletsor

Tovább

Debrecen

+36302595840

4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 6.
ALDI-val szemben, Délibáb Üzletház mellett

Tovább

Karcag

+3659300484

5300 KARCAG, SZT. ISTVÁN SGT. 17. BHG üzletsor
karcag@armacomp.hu
Fax: +3659300484

Tovább

Törökszentmiklós

+3656334378

5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7. Rossmann oldalában

torokszentmiklos@armacomp.hu

Tovább

Kategóriák

Keresés

AL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1 NEM RENDELHETŐ

AL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1

AL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1

Nem rendelhető
Régi ár81 630
Ismertető Gyártói leírás Használati kézikönyv

Intel® Z97, 4x1866MHz/32GB, 2xPCI-Ex16 3.0, 1xPCI-Ex16 2.0, 3xPCI-Ex1, 6xSATA3, 2xSATAe, RAID, 8xUSB2.0, 8xUSB3.0, HDMI-DP, 2xGbit LAN
Gyártó oldala

Termék ajánló

AL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1 - típus ismertető

Az alaplapról röviden:

 

Az alaplap a központi vagy elsődleges áramköri lapkája egy számítógépes rendszernek vagy más összetett elektronikai rendszernek.
A számítógép elektronikus elemei az alaplapra vagy alapkártyára vannak építve. Az alaplap egy többrétegű nyomtatott áramköri lap, amelyen az egyes elemek fogadására több különböző méretű és alakú csatlakozó, illetve néhány előre beépített eszköz helyezkedik el. Ezek az elemek, illetve a kialakított csatlakozók eleve meghatározzák, hogy az alaplap milyen processzort tud fogadni, milyen frekvencián dolgozik, mekkora a RAM memória, hány és milyen fajtájú bővítőkártyahely található rajta, milyen a felhasználható memória típusa és maximális mérete stb. Az alaplapon olyan csatlakozók is találhatók, amelyek a „külső” kapcsolatokra szolgálnak: tápfeszültség, billentyűzet, egér csatlakozó, gombakkumulátor helye a CMOS RAM számára. Ugyancsak ide kapcsolódnak a számítógép előlapján található jelzőfények érintkezői, a házon található kapcsolók, stb.
A legtöbb mai PC-n az alaplapra rögzíthető (azaz nem beépítve található) a mikroprocesszor, a RAM memória, a VGA, és egyéb bővítőeszközök a megfelelő foglalatokon, síneken, csatlakozókon. Az ATX szabványú számítógép-házak elterjedésével, és gyakorlati egyeduralmával összhangban a legtöbb külső (azaz a gép házán kívülre mutató) csatlakozó egy meghatározott méretű és helyzetű úgynevezett hátlapi csatlakozóra került.
 
Főbb szabványok:  ATX, micro-ATX, mini-ITX, EATX, mini-ATX
 
Főbb gyártók: Gigabyte, ASUS, ASRock, MSI, ECS, Sapphire, Intel, Abit (megszűnt), Biostar, Foxconn, stb


AL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1 - csoport bontás ismertető

az ATX szabványról:

Az ATX (Advanced Technology eXtended) egy alaplapi specifikáció, amelyet az Intel 1995-ben fejlesztett ki, az olyan korábbi szabványok fejlesztése érdekében, mint az AT design. Ez volt az első nagy változás az asztali számítógépházban, az alaplapon és a tápellátás tervezésénél sok éven át, javítva az alkatrészek szabványosítását és felcserélhetőségét. A specifikáció meghatározza a legfontosabb mechanikai méretek, beépítési pont, I / O panel, tápellátás és csatlakozó interfészek számítógépes ház, alaplap és tápegység között.

Az ATX a legelterjedtebb alaplapi formátum. Más szabványok a kisebb kártyákhoz (beleértve a microATX, a FlexATX, a mini-ITX és a kiterjesztett ATX) általában az alap hátsó elrendezést megtartják, de csökkentik az alaplap méretét és a bővítőhelyek számát. A teljes méretű ATX lap mérete 12 × 9,6 in (305 × 244 mm), ami lehetővé teszi, hogy számos ATX méretű ház elfogadja a microATX alaplapokat is. A hivatalos ATX specifikációkat az Intel 1995-ben adta ki, és azóta számos alkalommal felülvizsgálták. A legfrissebb ATX alaplap specifikáció a 2.2 verzió. A legújabb ATX12V tápegység specifikáció - 2,31 - 2008 februárjában jelent meg.

2004-ben az Intel bejelentette a BTX szabványt, amely az ATX helyettesítésére irányul. 2016-tól az ATX design még mindig népszerű, míg a BTX-t csak néhány gyártó vezette be.

forrás:wikipediaAL Asus s1150 SABERTOOTH Z97 MARK 1 - gyártó ismertető

Cégünk 2011-től ASUS Gold Partner!

Az ASUS -ról röviden:

Az ASUS név a görög mitológiában található szárnyas , a Pegazus angol elnevezésének utolsó 4 betűjéből származik, amely a művészetre és a tanulásra való inspirációt szimbolizálja. Az ASUS az erőt, a kreatív szellemet és a tisztaságot testesíti meg, amelyet ez a fejedelmi és agilis mitológiai lény szimbolizál, arra törekedve, hogy minden terméke a minőség és innováció élvonalába tartozzon.
az ASUS a világon az első számú alaplapgyártó, amely közel 40%-os piaci részesedéssel rendelkezik az alaplap üzletágban. Ma minden harmadik számítógépben ASUS alaplap dolgozik. 2008-ban több mint 24 millió alaplapot értékesítettekezek egymás mellé rakva olyan hosszúak lennének, mint a Taipei 101 felhőkarcoló tízezerszer, vagy a Mount Everest 600-szor egymásra rakva.
a Tom's Hardware Guide (THG), a széles körben olvasott és elismert hardveres oldal olvasói az ASUS márkát szavazták a világ „Legjobb alaplap márkájának” hat egymás utáni éven keresztül. Ezekben a szavazásokban, amelyek általában több tízezer szavazót mozgattak meg, az ASUS a szavazatok több mint felét szerezte meg. A THG Best of Readers' Choice (az Olvasók Ajánlata) díjak olyan hardvertermékeknek járnak, amelyek mind minőség, mind szolgáltatások terén is kiválóan teljesítenek. A díjak a kiváló külalakot, teljesítményt, minőséget és értéket fémjelzik.
az ASUS a világ egyik legjobb kutatási-fejlesztési csapatát alkalmazza. Fáradhatatlan erőfeszítéseiknek köszönhetően az ASUS mérnökei olyan jellemzőket és technológiákat képzeltek el, amelyek a technológia határait feszegetve forradalmasították az alaplap iparágat a tuningolhatóság, a stabilitás és az energiahatékonyság területén. Az alaplap fejlesztésének mérföldkövei közé tartozik:
16 +2 fázisú tápellátás
az ASUS forradalmi, 16 fázisú tápellátása valódi hardveres tápellátás-szabályzást alkalmaz az akár 96%-os hatékonyságú tápellátás érdekében. Az ASUS alaplapok így kevesebb energiát fogyasztanak, és alacsonyabb hőmérsékleten képesek működni, mégis kiváló teljesítményt nyújtanak. Ez a tápellátási hatékonyság pénzt takarít meg a felhasználónak, csökkenti a számítógép házában uralkodó hőmérsékletet, és megnöveli a fontos alkotóelemek, például a processzor és az alaplap élettartamát.
Energiafeldolgozó egység (EPU)
az ASUS exkluzív EPU technológiája egy olyan hardveres jellemző, amely hat fő alkotóelemet vezérel; a processzort, a videókártyát, a memóriát, a lapkakészletet, a merevlemezeket, valamint a processzor és a rendszer hűtőventillátorait. Az EPU-ba épített adatbázis a legtöbb Intel processzor fő jellemzőit tartalmazza, és ennek megfelelően választja ki és állítja be a lehető legjobb beállításokat és a legjobb energiakezelést.
Express Gate
az ASUS exkluzív Express Gate funkciója lehetővé teszi a rendszer használatát az indulástól számított 5 másodpercen belül. A gyors internet-elérés segítségével pillanatok alatt elolvashatjuk az e-mailjeinket, cseveghetünk ismerőseinkkel, vagy akár zenét hallgathatunk, és videókat, fényképeket nézhetünk.
Drive Xpert
az ASUS Drive Xpert technológiája egy hardveres RAID megoldás, amely ideális azoknak a felhasználóknak, akik biztosítani szeretnék adataik biztonságát a merevlemezen, vagy növelni szeretnék a merevlemez teljesítményét anélkül, hogy bonyolult beállításokon kellene végiglépkedniük. Az ASUS Drive Xpert felhasználóbarát grafikus felülete és dinamikus biztonsági mentései révén a felhasználók könnyedén elvégezhetik adataik biztonsági mentését, vagy egyszerű lépésekkel növelhetik a merevlemez átviteli sebességét.
TweakIt
Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb teljesítményt hozhassuk ki a gépből, az ASUS kifejlesztett egy innovatív overclocking megoldást, a TweakIt-et. A TweakIt lehetővé teszi, hogy a felhasználók valós időben változtassák a rendszer órajelének frekvenciáját, feszültségét és egyéb paramétereit az alaplapon található botkormány segítségével még akár benchmark szoftverek futtatása közben is. Ez a folyamat teljesen hardveres: semmilyen kiegészítő szoftver nem szükséges.
Folyamatos piacvezetés a legújabb technológiákkal
Az alaplap innováció vezetőjeként az ASUS folyamatosan a technológiai előrelépések élharcosa. Az évek során az ASUS számtalan elsőséggel büszkélkedhet. Elsőként gyártott olyan alaplapot, amely támogatta a soros ATA és AGP8X, P4 processzorokat akár 3 GHz-ig és afölött, a Hyper-Threading technológiát, az Intel® Core™2 processzorokat és a Windows Vistát, hogy csak néhány mérföldkövet említsünk. Az ASUS az ujjait az iparág ütőerén tartva, és szorosan együttműködve a világ vezető informatikai vállalkozásaival, Az ASUS folytatja azt a hagyományt, hogy elsőként jelenjen meg a piacon az élvonalbeli termékeivel.

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Megértettem
Az armacomp.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon, akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk