Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver - iPad - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

0 Ft
Készleten
Cikkszám: 245326
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / iPad
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

iPad Pro (M4) 11" 256GB Cell with Standard glass Silver
Súly: 0.775kg

Tablet, Navigáció, E-book

Tulajdonság

Szín: silver
Cellular: Igen
WiFi: Wi-Fi 6/ax
Retina kijelző: Ultra Retina XDR
Kijelző átmérője: 11 "
Belső háttértár: 256 GB
Termékcsalád: iPad Pro
Gyártó: Apple

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.