Dying Light 2

Vásárolj promóciós terméket!Dying Light 2

Debrecen

+3652430758

4029 Debrecen, Csapó utca 80.
Csapó utcai üzletsor

Tovább

Debrecen

+36302595840

4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 6.
ALDI-val szemben, Délibáb Üzletház mellett

Tovább

Karcag

+3659300484

5300 KARCAG, SZT. ISTVÁN SGT. 17. BHG üzletsor
karcag@armacomp.hu
Fax: +3659300484

Tovább

Törökszentmiklós

+3656334378

5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7. Rossmann oldalában

torokszentmiklos@armacomp.hu

Tovább

Kategóriák

Keresés

ASROCK 880G EXTREME3 Socket AM3 ATX alaplap, Integrált hang: 7.1 NEM RENDELHETŐ

ASROCK 880G EXTREME3 Socket AM3 ATX alaplap, Integrált hang: 7.1

ASROCK 880G EXTREME3 Socket AM3 ATX alaplap, Integrált hang: 7.1

Nem rendelhető
Régi ár24 040
Ismertető Gyártói leírás Használati kézikönyv

AMD880G + SB850, 4x1800(OC)/16GB, 3xPCI-Ex16, 1xPCI-Ex1, 3xPCI, 6xSATA3RAID, Integrált VGA, HDAUDIO, 1xGBLAN, 12xUSB2.0
Gyártó oldala

Termék ajánló

ASROCK 880G EXTREME3 Socket AM3 ATX alaplap, Integrált hang: 7.1 - típus ismertető

Az alaplapról röviden:

 

Az alaplap a központi vagy elsődleges áramköri lapkája egy számítógépes rendszernek vagy más összetett elektronikai rendszernek.
A számítógép elektronikus elemei az alaplapra vagy alapkártyára vannak építve. Az alaplap egy többrétegű nyomtatott áramköri lap, amelyen az egyes elemek fogadására több különböző méretű és alakú csatlakozó, illetve néhány előre beépített eszköz helyezkedik el. Ezek az elemek, illetve a kialakított csatlakozók eleve meghatározzák, hogy az alaplap milyen processzort tud fogadni, milyen frekvencián dolgozik, mekkora a RAM memória, hány és milyen fajtájú bővítőkártyahely található rajta, milyen a felhasználható memória típusa és maximális mérete stb. Az alaplapon olyan csatlakozók is találhatók, amelyek a „külső” kapcsolatokra szolgálnak: tápfeszültség, billentyűzet, egér csatlakozó, gombakkumulátor helye a CMOS RAM számára. Ugyancsak ide kapcsolódnak a számítógép előlapján található jelzőfények érintkezői, a házon található kapcsolók, stb.
A legtöbb mai PC-n az alaplapra rögzíthető (azaz nem beépítve található) a mikroprocesszor, a RAM memória, a VGA, és egyéb bővítőeszközök a megfelelő foglalatokon, síneken, csatlakozókon. Az ATX szabványú számítógép-házak elterjedésével, és gyakorlati egyeduralmával összhangban a legtöbb külső (azaz a gép házán kívülre mutató) csatlakozó egy meghatározott méretű és helyzetű úgynevezett hátlapi csatlakozóra került.
 
Főbb szabványok:  ATX, micro-ATX, mini-ITX, EATX, mini-ATX
 
Főbb gyártók: Gigabyte, ASUS, ASRock, MSI, ECS, Sapphire, Intel, Abit (megszűnt), Biostar, Foxconn, stb


ASROCK 880G EXTREME3 Socket AM3 ATX alaplap, Integrált hang: 7.1 - gyártó ismertető

Az ASRock Inc tajvani székhelyű gyártó, amely PC-alaplapokat, ipari számítógépeket, HTPC-ket gyárt, vezetője Ted Hsu. 2002-ben alapították, jelenlegi tulajdonosa a Pegatron cég.

Az ASRock eredetileg az Asus-ból vált ki 2002-ben, hogy olyan cégekkel versenyezzen, mint a Foxconn az OEM piacon. Azóta az ASRock megvetette a lábát a DIY (Csináld magad) szektorban is, és a tajvani tőzsdére történő bevezetése óta a cég folyamatosan növekszik. Az ASRock a technológiai weboldalakon is elismertségre tett szert jó ár-érték arányú termékeinek köszönhetően, számos termékét ajánlják, vagy kaptak azok díjakat.

Az ASRock 2011-ben nyolcmillió alaplapot adott el, többet mint az ECS és az MSI, amik fejenként hétmillió darabot adtak el. A DigiTimes-ban megjelent adatok alapján az ASRock harmadik helyen áll az Asustek és a Gigabyte mögött. Ez jelentős fejlődés a cég 2009-es eredményeihez képest, a 2010-es számok az ASRockot az MSI és az ECS elé helyezik. Így az ASRock a legnagyobb alaplapgyártók egyike lett.

Az alaplapokon kívül az ASRock asztali miniszámítógépei is versenyképesnek bizonyultak a nemzetközi piacokon. Ezeket a termékeket gyakran ajánlja a számítógépes média, és számos díjat kaptak bevezetésük óta. 2012-ben először három ASRock terméket is jelöltek a Tajvan Brand Award díjkiosztón, majd a termékek megkapták az External Trade Development Council támogatását, amikor a tajvani termékek minőségének globális promócióját végezték. 2012-ben az ASRock megjelent az ipari számítógépek és szerver-alaplapok piacán is, emiatt a jövőben még nagyobb profitra lehet számítani.

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Megértettem
Az armacomp.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon, akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk