BenQ PD2500Q - dizájner monitor - Hír - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Hírek

Éliás Attila - Hírek
Éliás Attila
Programozó

BenQ PD2500Q - dizájner monitor

BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak.

A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, ma mutatja be első, egyedileg kalibrált monitorát a PD2500Q dizájner monitort. A gyártás során, a mérnökök által tett kalibrációval 100%-ban sRGB és Rec. 709 színpontosság érhető el. Ezeken felül a BenQ bejelenti, hogy minden PD sorozatú dizájner monitora professzionális gyári kalibrációt követően kerül ki a gyártásból.

“A PD2500Q monitor egy elkötelezettségi nyilatkozatnak is felfogható, amely is a BenQ kinyilatkoztatása afelé, hogy optimalizálja a professzionális megjelenítők teljesítményét,” mondta Conway Lee a BenQ Corporation elnöke. “Az egyedi szín-kalibrációval kapcsolatos munkaerő-beruházásunk biztosítja, hogy a PD sorozatú monitorok pontos megjelenítési részletei lehetőséget adjanak a tervezőknek, hogy tökéleteset alkothassanak.”

Referencia tanúsítvány a szín- és képteljesítményben
A PD2500Q 25” 2K QHD (2560x1440) LED IPS panel felbontása kihozza a legfinomabb részleteket, szuper tisztaság és mélység mellett munkájából. Az abszolút tervezői bizalom elnyerése érdekében a PD2500Q monitor 100%-ban sRGB és Rec. 709 színhelyességgel bír, valamint megfelel a Technicolor Color Certification, Hollywoodban és a szórakoztatóiparban alkalmazott színsztenderdeknek. Az egyedi gyári kalibrációval előállított pontos konzisztencia, a megbízható színteljesítmény garantálható, hogy minden egyes PD2500Q monitor megfelel a szigorú Delta-E és Gamma eltéréseknek, amelyről kalibrációs riport is bizonyosságot ad.

A PD2500Q rengeteg, kifejezetten tervezők számára kifejlesztett, okos eszközt kínál, beleértve a következő speciális üzemmódot:

CAD/CAM üzemmód: kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.
Animáció üzemmód: megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finom hangolható a munka anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.
Sötétszoba üzemmód: a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

A PD2500Q sarkított formája, ultra-vékony kerete maximalizálja a munkaterületet, minimális lábnyommal. Ideális dual-monitor felhasználáshoz, ahol szárnyalhat a kreativitás. A monitor széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor megnöveli a termelékenységet és a sokoldalúságot. A PD2500Q láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatása segítségével több-monitoros környezetben is megállja a helyét. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q bármilyen Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására képes.

Hírek

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítás ...

Szerviz szolgáltatások

Mobiltelefon szervíz

Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül

TOVÁBB

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervizelte első számítógépét :)

TOVÁBB

Operációs rendszer telepítése

Sokan találkozhattak már azzal az egyszerű problémával, hogy vagy lelassul az egész gép, vagy egyáltalán be sem tölti az operációs rendszert.

TOVÁBB

Vírusirtás

A védelem nagyon fontos a mai internettel átszőtt világban: ahol nincs vírusirtó, ott nagy mértékben ki van téve a vírusos fertőzésnek

TOVÁBB

Helyszíni javítás, hibaelhárítás

Nem lehet mindent szakszervizbe vinni: a hálózat, a rögzített elemek nem mozgathatóak. Erre jó a helyszíni javítás kiszálló szolgálattal!

TOVÁBB

Adatmentés, adat archiválás

Az adathordozó pótolható, a rajta lévő adat nem! Adatmentés rendszeresen, professzionálisan HDD-rő, SSD-ről, pendrive-ról, ...

TOVÁBB

Nyomtató javítás

A nyomtatókat - megfelelő karbantartás híján - előbb, utóbb javítani kell: görgők, fejegység, fixáló, dob, stb. - kopóalkatrészek!

TOVÁBB

Szeretnél többet tudni rólunk?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik eszünkbe jutottak. Ha egyéb kérdésed van, írd meg nekünk e-mailben!.

Kiemelt témák

Számítógép

 • Vírusirtás
 • Adatmentés
 • Újratelepítés
 • Takarítás

Mobiltelefon szerviz

 • Kijelző csere
 • Akkumulátor csere
 • Újratelepítés
 • Takarítás

Nyomtató

 • Lézer
 • Tintasugaras
 • Szervizelés
 • Patron/Toner

Helyszínre kiszállás

 • Eseti
 • Szerződéses

Kapcsolat egy kattintással

 • Armacomp Karcag.
  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.
  Armacomp Törökszentmiklós.
  5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
  Armacash Debrecen.
  4029 Debrecen, Csapó u. 80.
  ArmaCar.
  5300 Karcag, Laktanya utca 17.
 • Tel.: +36 59 300 484
  Fax: +36 59 300 484
 • ugyfelszolgalat@armacomp.hu
 • www.armacomp.hu

Felügyeleti hatóság

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 123456