A GIGABYTE bejelenti az AM4 Ryzen-támogatást - Hír - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Hírek

Éliás Attila - Hírek
Éliás Attila
Programozó

A GIGABYTE bejelenti az AM4 Ryzen-támogatást

Tajpej, Tajvan, 2017. február 24. - A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, az alaplapok és grafikus kártyák vezető gyártója büszkén jelenti be legújabb AORUS Gaming-szériás alaplapjait, melyek az új AMD AM4 Ryzen platformjához készültek. Az AM4 platform az X370, B350 és az A320-as chipkészletekre épül és mindegyik teljes mértékben támogatja a Ryzen CPU-kat. A GIGABYTE kínálatában mindhárom chipkészletre épített alaplapok megtalálhatók lesznek, természetesen teljes optimalizálással a 8 magos, 16 programszálas processzorok csúcsteljesítményének érdekében. A GIGABYTE exkluzív felhasználó-centrikus szolgáltatásai között a vásárlók megtalálják majd az RGB Fusiont, a Smart Fan 5-öt és a dupla audio chipet is, amelyek a piacon egyedülállók.

Az új platform építésekor természetes volt, hogy a GIGABYTE alaplapjainál fel se merüljön a kompromisszum, és minden innovatív technológiai újítás bekerüljön a szolgáltatások közé. A teljes mértékben személyre szabható RGB világítást biztosító RGB Fusion segítségével a felhasználók személyre szabhatják számítógépüket. A Smart Fan 5 egy egyszerűen kezelhető, ugyanakkor kellően profi és részletes kezelőfelületet kínál arra, hogy a hibrid csatlakozókat kihasználva beállítsuk az ideális hűtést PC-nknél.
Külön öröm, hogy az RGB Fusion egyre több kiegészítőben és egyéb perifériában megtalálható. Az RGB Fusion Ready eszközök segítségével a felhasználók egyetlen, közös felületen állíthatják be minden részegységük világítását.

"Roppant izgalmas időszak a GIGABYTE számára a Ryzen processzorok megérkezése, amelyek új - a felhasználók által régóta várt - technológiákat és innovációt hoznak a piacra" - mondta Henry Kao, a GIGABYTE alaplap részlegének vezetője. "Sőt mi több, a GIGABYTE még tovább fejlesztette termékeit az új platform megjelenésére, hogy az exkluzív szolgáltatásokat követelő profik is elégedettek legyenek az új alaplapokkal."

Ryzen - okkal erős. Hatékonyságra tervezve

Az új GIGABYTE Gaming és AORUS Gaming alaplapok teljes mértékben kompatibilisek az új Ryzen CPU-kal. A Ryzen processzor AM4-es platformba illeszkedik és olyan, kritikusan fontos technológiákat tartalmaz, amelyek garantálják a felhasználók számára, hogy a teljesítmény, illetve fogyasztás tekintetében is mindig a maximálisat kapják. Az olyan szolgáltatásokkal, mint a Pure Power, a Precision Boost vagy a Neural Net Prediction, a Smart Prefetch és az Extended Frequency Range, a Ryzen készen áll arra, hogy a játékosok és profi felhasználók komoly elvárásainak is maradéktalanul megfeleljen.

A Ryzen alaplapok 2017. március 2-án jelennek meg a piacon. Tudj meg többet a GIGABYTE és az AORUS Gaming-szériás alaplapjainak teljesítményéről, szolgáltatásairól és kövesd a GIGABYTE-ot!

Az AORUS Gaming alaplapok a CES 2017 kiállításon debütálnak. További nagyszerű szolgáltatásokról és részletekről bővebben a GIGABYTE közösségi oldalain olvashatsz.

Hírek

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítás ...

Szerviz szolgáltatások

Mobiltelefon szervíz

Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül

TOVÁBB

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervizelte első számítógépét :)

TOVÁBB

Operációs rendszer telepítése

Sokan találkozhattak már azzal az egyszerű problémával, hogy vagy lelassul az egész gép, vagy egyáltalán be sem tölti az operációs rendszert.

TOVÁBB

Vírusirtás

A védelem nagyon fontos a mai internettel átszőtt világban: ahol nincs vírusirtó, ott nagy mértékben ki van téve a vírusos fertőzésnek

TOVÁBB

Helyszíni javítás, hibaelhárítás

Nem lehet mindent szakszervizbe vinni: a hálózat, a rögzített elemek nem mozgathatóak. Erre jó a helyszíni javítás kiszálló szolgálattal!

TOVÁBB

Adatmentés, adat archiválás

Az adathordozó pótolható, a rajta lévő adat nem! Adatmentés rendszeresen, professzionálisan HDD-rő, SSD-ről, pendrive-ról, ...

TOVÁBB

Nyomtató javítás

A nyomtatókat - megfelelő karbantartás híján - előbb, utóbb javítani kell: görgők, fejegység, fixáló, dob, stb. - kopóalkatrészek!

TOVÁBB

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

TOVÁBB

Mobiltelefon akkumulátor csere

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

TOVÁBB

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

TOVÁBB

Mobiltelefon kamera lencse csere

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

TOVÁBB

Mobiltelefon beszédhangszóró csere

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.

TOVÁBB

Szeretnél többet tudni rólunk?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik eszünkbe jutottak. Ha egyéb kérdésed van, írd meg nekünk e-mailben!.

Kiemelt témák

Nyomtató

 • Lézer
 • Tintasugaras
 • Szervizelés
 • Patron/Toner

Helyszínre kiszállás

 • Eseti
 • Szerződéses

Kapcsolat egy kattintással

 • Armacomp Karcag.
  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.
  Armacomp Törökszentmiklós.
  5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
  Armacash Debrecen.
  4029 Debrecen, Csapó u. 80.
  ArmaCar.
  5300 Karcag, Laktanya utca 17.
 • Tel.: +36 59 300 484
  Fax: +36 59 300 484
 • ugyfelszolgalat@armacomp.hu
 • www.armacomp.hu

Felügyeleti hatóság

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 123456